5 zeer mooie landen in Azië

5 zeer mooie landen in Azië

20 mei 2019 0 Door Berend

Azië is ’s werelds grootste continent dat ongeveer 30% van het landoppervlak van de planeet beslaat. Het continent zit vol met vele geografische zegeningen. Geen enkel ander continent ter wereld heeft grotere uitersten dan Azië. Het is ook de thuisbasis van een tapijt van culturen en geschiedenissen die zorgen voor een uniek reisportaal. Er zijn zoveel prachtige landen in Azië dat het echt een moeilijke taak is om de mooiste landen van het continent te kiezen. In dit artikel bespreken we 5 van de mooiste landen in Azië.

1. China

China is een land van opperste natuurlijke schoonheid. Nog krachtiger is de culturele, intellectuele en spirituele schoonheid ervan. Er wordt gezegd dat China een wereld op zichzelf is – een legpuzzel van historische verandering, geografische diversiteit en spiritueel wonder. In dit enorme land wonen zoveel natuurlijke wonderen. China is ook de thuisbasis van enkele van de grootste door de mens gemaakte structuren ter wereld.

2. Thailand

Thailand is een klein land met veel verbazingwekkende natuurlijke attracties. Het land trekt veel toeristen vanwege zijn natuurlijke schoonheid. Thailand is het meest populair vanwege zijn prachtige stranden en pittig lekker eten. De adembenemende natuurlijke schoonheid van deze natie wordt alleen overtroffen door haar mensen. Thailand is ook de thuisbasis van enkele van ’s werelds oudste, grootste en meest uitgebreide boeddhistische tempels.

3. Filippijnen

De Filippijnen, gelegen aan de uiterste oostelijke rand van Azië, herbergen meer dan 7.000 eilanden. Het land is vol met prachtige natuurlijke schoonheid van ongerepte stranden tot vele prachtige natuurlijke wonderen. Er zijn veel interessante historische locaties in het land. De Filippijnen bevatten veel spannende dingen om te zien en te doen voor een levenslange ervaring.

4. Malediven

De Malediven wordt beschouwd als een tropisch paradijs dat aanvoelt als een droomwereld. Er zijn honderden weelderige eilanden, omzoomd met de witste zandstranden en omringd door het helderste water van het water. Malediven is erg beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, waaronder de blauwe oceaan en witte stranden, vergezeld van schone lucht en aangename temperaturen.

5. Indonesië

Indonesië is een van de mooiste landen in Azië. Op basis van geografie is Indonesië een groot land en heeft veel variëteiten. Het is een verbazingwekkend land met unieke culturen en een groot aantal charmes. Exotische en ontwikkelde bestemmingen zoals Lombok en Bali, de Komodo-eilanden, historische bestemmingen zoals Yogyakarta en de hoofdstad Jakarta, zorgen voor een zeer interessant land om te bezoeken. We kunnen iedereen een rondreis Indonesië van harte aanbevelen, die je kunt ondernemen in je eentje, met familie of met vrienden.