Bekijk het bekendste merk van nu, Michael Kors!

Bekijk het bekendste merk van nu, Michael Kors!

30 juli 2019 0 Door Berend

In de modebranche zijn er vele diverse merken te vinden voor vrouwen. van designermerken tot aan de merken als Primark, Zara en H&M. Vergeleken met herenmode is het bij de vrouwen in overvloed en gaan ze dus ook met de meeste spullen naar huis. Eén van deze grote merken is Michael Kors. Naast vrouwenmode beschikt Michael Kors over een groot assortiment voor heren. Shirts, overhemden, polo’s, truien, Michael Kors beschikt bijna over alles! Maar waar komt het merk vandaan, wat bieden ze aan voor zowel mannen als vrouwen en hoe is het zo bekend? Je leest het hier!

De geschiedenis van het wereldberoemde Michael Kors

Het bedrijf Michael Kors is gelanceerd in 1981. Michael Kors brak door in de modebranche toen hij op 19-jarige leeftijd een collectie mocht ontwerpen in een bekende boetiek in New York. Hij volgde een fashion gerelateerde opleiding en was hier iedere dag mee bezig. Vanaf het begin van zijn carrière staat Michael Kors bekend om de vrouwelijke, sportieve uitstraling, ook wel ‘casual chic’ genoemd. Nu, bijna 40 jaar later, is Michael Kors uitgegroeid tot een van de grootste merken van Europa. Het merk is vooral bekend om zijn luxe tassen en de vele soorten kleding voor zowel heren als dames mode.

Michael Kors voor mannen

Michael Kors is uitgegroeid tot een erg succesvol merk onder de vrouwen. Als je tegenwoordig aan een gemiddelde Nederlandse vrouw vraagt wat voor een tas ze wilt, is het er een van Michael Kors. De zakelijke, sportieve en chique look zorgt ervoor dat het merk een grote doelgroep aanspreekt. Hiermee bereiken ze veel mensen en zorgt het ervoor dat het merk zich onderscheidt van anderen. Voor mannen is er nu een collectie bovenkleding. Denk hierbij aan diverse shirts, polo’s, truien en nog veel meer!

Michael Kors voor vrouwen

Voor vrouwen is er nog veel meer te vinden van Michael Kors. Diverse tassen, broeken, accessoires, shirts truien, het merk heeft het allemaal. Het bedrijf is vooral in trek bij jongvolwassen vrouwen die er chic uit willen zijn. Het aanbod met vooral leren tassen met het welbekende goud- of zilverkleurige logo past bij een zowel zakelijke als sportieve outfit. De tassen zijn te dragen na een werkdag, maar zijn ook prima als handtas voor in de vrije tijd te gebruiken!

Bestel nu snel!

Het kwam net al even aan bod Het merk bereikt een grote doelgroep en blijft exclusief door het minimale aanbod. Met deze truc zorgt het merk ervoor dat er inspanning getoond moet worden voordat je kunt beschikken over een product. Dus wees snel en koop je product wat je altijd al wilt hebben van Michael Kors!