De leukste trendy kinder- en tienerkleding vind je hier!

De leukste trendy kinder- en tienerkleding vind je hier!

8 oktober 2021 0 Door Berend

Ben jij het zat om jouw kinderen in dezelfde kleding als alle klasgenootjes te zien, of ben je wel uitgeshopt bij de standaard winkels? Of misschien zijn jouw kinderen eigenwijs en kiezen ze graag zelf welke kleding ze dragen, maar wil je wel dat ze er netjes, verzorgd en in-style bij lopen? Dan is dit blog jou op het lijf geschreven! Dit blog gaat namelijk in op de leukste merken kinderkleding van kwaliteit, waarmee jouw kinderen goed voor de dag komen. 

De leukste merken kinderkleding

Ben je op zoek naar de leukste kleding voor jouw kinderen, maar vind je het belangrijk dat de kleding een tijdje meegaat en wel tegen een stootje kan, zonder in te leveren op die trendy look? Dan helpt dit artikel jou zeker op weg. Hieronder worden de leukste merken kinderkleding uiteengezet zodat jij de beste kleding voor jouw kind gemakkelijk vanuit huis kunt shoppen! 

  • Nik & Nik:

Het merk Nik & Nik is één van de leukste kledingmerken voor kinderen en tieners. Het merk richt zich exclusief op kinderen en heeft haar oorsprong in Amsterdam. Dit merk biedt zowel kleding aan voor jongens als meisjes. De collecties van het merk staan bekend als verrassend, eigenwijs en vooral eigentijds. Je vindt er klassieke en stoere kleding voor kinderen. Dit merk werd opgezet door Nikkie Plessen, wie ook haar eigen kledingmerk Nikkie heeft. Haar dochter inspireerde haar om kleding voor kinderen te gaan ontwerpen. Plessen begrijpt heel goed dat kinderen niet zitten te wachten op vervelende, kriebelende truien en richt zich daarom op comfortabele en praktische kleding. Vergis je echter niet: de kleding van Nik & Nik is zeer stijlvol te dragen en te combineren, ondanks dat het een merk voor kinderen is.

  • Guess: 

Het merk Guess is met name bekend vanwege de kleding die het ontwerpt en produceert voor volwassenen. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Guess ook prachtige kinderkleding aanbiedt. Guess is een Italiaans merk dat in het jaar 1981 werd opgericht door de founder Georges Marciano. Sinds het jaar 1984 richt het merk zich ook specifiek op kinderen met een eigen lijn voor de kleintjes, genaamt Baby Guess. Het merk biedt voor kinderen tal van kwaliteits items aan die wel tegen een stootje kunnen, zonder in te leveren op die vrolijke en toch stylish look. Je vindt er, onder meer, goede broeken, vrolijk gekleurde jassen, stoere jacks en prachtige jurkjes.