De man van dit moment

De man van dit moment

23 februari 2022 0 Door Berend

We willen allemaal meegaan met de tijd maar nog steeds onze eigen identiteit behouden. Voor vrouwen is dit lastig, maar voor mannen net zo. Dit komt omdat voor beiden er nogal wat druk op ligt. Zo hebben bepaalde idealen en levensstijlen door de afgelopen jaren een negatief beeld opgeroepen maar staan ze eigenlijk voor een bewuste en moderne manier van leven, bijvoorbeeld. In deze blog vertel ik je hoe je bewust en moderner kan leven, als man. Met oog voor jezelf en voor de buitenwereld. Lees je mee?

Goed gekleed op pad

Het woord ‘metroman’ is zo’n woord dat een negatieve lading heeft terwijl er ook een positieve draai aan zit. Het wordt vaak als iets vrouwelijks gezien, alsof dat iets slechts is. In omschrijft dit het feit dat de man in kwestie zichzelf graag verzorgt en er mooi uitziet. Nu staat ijdelheid niemand maar een goed gekleed over straat gaan, zorgt niet alleen voor een mooi plaatje naar de buitenwereld maar het geeft jezelf ook meer vertrouwen.

De accessoires maken de man

Wil je niet te veel aandacht besteden aan de samenstelling van je outfit? Houd het dan simpel en kleed de boel aan met wat accessoires. Een mooi horloge kan een outfit naar een heel nieuw niveau brengen.

Het vervoer van nu

Bewust leven heeft niet alleen maar te maken met bewust zijn naar jezelf, en het beeld dat jij overbrengt. Het gaat ook over hoe je omgaat met je omgeving en de verantwoordelijkheid die je op dit gebied neemt. Een heel simpel ding om in je levensstijl te veranderen is de manier van vervoer. Laat de auto en de fossiele brandstof die hierbij komt kijken wat vaker staan en neem de elektrische fiets heren. Met een elektrische fiets ben je ook snel op de plaats van bestemming en het is een stuk minder belastend voor het milieu. Sterker nog, het is voor jouzelf ook heel gezond. Je bent meteen lekker buiten én in beweging. Win-win dus!

Voor jezelf en voor de wereld

Zo pas je jouw levensstijl aan naar wat voor jouw gemakkelijk en fijn is maar ook naar wat de wereld ten goede komt. We moeten het toch samen doen. Door kleine dingen in je levensstijl aan te passen, komen we steeds een stapje dichterbij. Overstappen naar een fiets, is zo’n verandering bijvoorbeeld! Kijk op de website van fietsvoordeelshop.nl naar de fiets die bij jou past!