De onderwaterwereld fotograferen.

De onderwaterwereld fotograferen.

12 mei 2019 0 Door Berend

Als ik op vakantie ga ik vind ik het altijd erg fijn om iets sportiefs te kunnen doen. Zo ontdekte ik vorig jaar hoe leuk het is om te snorkelen en te duiken. We hebben inmiddels gesnorkeld in Azië en gedoken op Tenerife. Woorden schieten tekort om uit te leggen hoe mooi het is onderwater. Het is geweldig, een compleet andere wereld lijkt het wel.

 

 

Cadeautje voor mijzelf aangeschaft.

Volgende maand gaan we terug naar Azië, ten eerste instantie voor werk maar we plakken er 2 weken vakantie achter aan. Omdat ik graag wil laten zien hoe mooi het wel niet is onder water, wilde ik graag een actioncam aanschaffen. Ik vertel namelijk altijd wel hoe mooi het is aan iedereen, alleen word ik vaak maar een beetje aangekeken aangezien de meeste er geen voorstelling van kunnen maken. Gelukkig kan je met een actioncam foto’s en opnames maken. Dit kan ik dan laten zien terwijl ik iedereen enthousiast probeer te maken voor snorkelen en duiken.
Na lang twijfelen besloot ik toch voor mijzelf een actioncam aan te schaffen. Je moet jezelf ook wel eens verwennen toch? Ik kocht online een actioncam en al snel werd deze netjes thuis bezorgd. Ik was zo blij als een klein kind toen de voordeur ging. Na de camera een dag te hebben opgeladen mocht ik hem eindelijk uitproberen!

 

 

Geen filmpjes van de onderwaterwereld, helaas

Ik wilde de actioncam zo graag direct onderwater uitproberen maar helaas was dit uiteraard niet mogelijk. Toch besloot ik gewoon dingen te gaan filmen om te kijken wat voor kwaliteit het is. Daarnaast had ik een waterdichte boks gekocht voor de actioncam, zodat ik onderwater zou kunnen filmen. Onder douche probeerde ik dit uit, zeker nu ik nog binnen de 7 dagen retourrecht zat. Nou ik kan je vertellen, hij gaat echt niet meer terug naar de winkel! Wat een geweldig ding is dit zeg, ik ben letterlijk zo blij als een kind. De druppels zie je wel op je filmpje, die op de boks blijven zitten. Al neem ik aan dat je dit niet onder water ziet want ja dan heb je geen waterdruppels. De kwaliteit van het beeld bleef haarscherp, dit uitgeprobeerd in een bad vol water. Onderwater zal het allemaal net iets anders zijn maar toch, ik probeer gewoon wat dingetjes uit. Ik kreeg bij de actioncam een mooie beschermhoes mee geleverd, ik kan hem dus veilig vervoeren naar het buitenland.