Gucci is hét merk van 2020

Gucci is hét merk van 2020

18 juni 2020 0 Door Berend

De afgelopen jaren is het modehuis in een nieuw licht komen te staan. Dit jaar maakt Gucci een complete come back van de voorgaande periode waarin het bedrijf te kampen had met wat slecht weer. Het seizoen SS 2020 staat helemaal in het teken van eigentijdse ontwerpen, goed kleurgebruik en nog veel meer. Ben jij benieuwd hoe jij zelf jouw complete Gucci outfit samen kunt stellen? Lees dan snel verder en laat jezelf inspireren!

Begin met een goede basis

Je kent Gucci natuurlijk van de Gucci pet of loafers, maar behalve deze twee style iconen kent het merk een nog veel grotere diversiteit aan mooie spullen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de shirts die Gucci maakt. Het Gucci T Shirt is eigenlijk een ontzettend mooi item om te gebruiken als basis in jouw outfit. Kies voor een neutrale kleur en draag opvallende accessoires, of ga juist voor een all out look waarin je allerlei verschillende opvallende items styled.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Gucci shirt uit de Disney collectie, of juist voor een shirt uit de reguliere collectie. Ook de reguliere collectie heeft een brede variëteit aan shirts waardoor er voor iedere kledingstijl wel een item tussen zit wat het goed doet.

Bouw vervolgens verder met een mooie jeans

Wanneer je een shirt hebt gekozen dat bij jouw stijl past, kan je verder kijken naar de onderkant van jouw outfit: de broek of jeans. Nu is het zo dat het merk gekenmerkt wordt door de opvallende vormen en kleuren. Bij de broeken en jeans speelt kleur geen primaire rol, terwijl de vormen wel enorm opvallen.

Iets wat je namelijk niet bij elk modehuis ziet, is dat er vrouwelijke vormen in sommige designs worden meegenomen voor mannen. Dit seizoen zie je namelijk vaker dan normaal de flared broek ergens in een collectie opgenomen worden. Dit kan komen door de grote populariteit onder dames en meisjes, maar dit is natuurlijk allemaal speculatie tot het daadwerkelijk is bewezen dat dit ook bij mannen aanslaat. Desondanks is het een heel erg mooi item om te dragen voor mannen. Je moet het echter wel durven.

Als laatste maak je de look af met accessoires

Wanneer je helemaal tevreden bent met de outfit die je hebt samengesteld, is het tijd om te kijken naar de accessoires die je gaat gebruiken. Je kan namelijk nog wel oh zo tevreden zijn met je outfit zonder accessoires, maar accessoires maken het toch wel écht af.

Kies aan de hand van de kleuren in jouw kleding de accessoires. Je wilt namelijk dat deze twee componenten elkaar versterken, en niet het tegenover gestelde. Veel succes met matchen!