Heb je een lekker drukke vakantie voor de boeg?

Heb je een lekker drukke vakantie voor de boeg?

30 mei 2019 0 Door Berend

Je bent een echte avonturier. En ook jij houdt van vakanties, maar jij gaat het liefst van alles doen op vakantie. Je bent niet het type om op het strand te gaan liggen en lekker van de zon te genieten, dat laat je maar over aan de mensen die dat wel leuk vinden. Maar jij gaat liever op stap. Misschien ga je wandelen, misschien zelfs wel een berg beklimmen. Jij ziet wel wat je gaat doen. Je hebt je inlegzolen ingepakt en bent klaar om de hele dag in de weer te zijn. Want ook als je ervan houdt kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Iedere dag weer wat anders

Als je ergens naartoe gaat dan wil je ook echt alles doen wat je kan doen in die tijd dat je er bent. De ene dag ga je wandelen, de andere dag ga je naar een echte toeristische locatie, en zo doe je iedere dag weer iets wat je leuk lijkt. Je bent de hele vakantie in de weer, en dat vind je ook leuk. Dan is er niets mis mee toch. Het is immers jouw vakantie, en je mag lekker zelf bepalen wat je gaat doen. Als je van de ene naar de andere locatie vliegt moet je dat ook lekker doen.
Inlegzolen

Zorg wel goed voor jezelf

Als je alsmaar druk in de weer bent heeft dat natuurlijk wel effect op je lichaam. Het ligt er ook een beetje aan hoe zwaar de dingen zijn die jij doet, maar als je iedere dag maar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan de slag bent, dan is het soms ook wel goed om even een pauze te nemen. Dat wil niet zeggen dat je een dag helemaal niets hoeft te doen. Maar misschien iets wat minder inspanning vergt. Misschien is er wel een museum in de buurt dat ook heel mooi is om even te bekijken. Je moet goed voor jezelf zorgen. Vergeet dus ook niet om je inlegzolen in je schoenen te doen als je van schoenen wisselt!

Geniet van je vakantie

Het maakt helemaal niet uit wat jij graag doet in je vakantie. Als de ene graag druk in de weer is, en de ander wil juist lekker de hele dag op het strand liggen, dan is daar toch niks mis mee? Ieder z’n eigen ding. Het gaat erom dat jij het naar je zin hebt en dat jij thuiskomt met een leuke herinnering.