Festivaltrends voor dit seizoen

Festivaltrends voor dit seizoen

31 mei 2019 0 Door Berend

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk maar een ding, de hele dag drankjes en dansjes doen in het zonnetje. En natuurlijk ga je vooral voor de sfeer en muziek, maar met een beetje opvallen in menigte is niks mis toch? Daarom hier een lijstje met unieke trends waarmee jij geheid een onvergetelijke indruk maakt.

Neon all the way!

Is het 2019 of 1980? Als je op instagram kijkt zou je het soms niet meer met zekerheid kunnen zeggen, want neon is back baby! Neonkleuren zorgen ervoor dat jij ten alle tijden uit het publiek springt. In vrijwel elke populaire kledingwinkel zijn er op dit moment ontzettend veel opties op dit gebied. Van zonnebrillen tot T-shirts maar ook badpakken en shorts, met een beetje zoeken vind je jouw perfect neonmatch. Combineer een neon tshirt met bijvoorbeeld zwarte cargoshorts( jazeker, ook deze zijn terug van weggeweest) en je hebt een futuristische en opvallende look die geheid kijkers trekt.

Voel je vrij in bohemian

Ook al is het niet meer zo populair als twee jaar terug, een goede bohemian style outfit is nog steeds een perfecte match tussen comfort en een instagramwaardige look. Ga voor een loose fit en kies bijvoorbeeld voor iets als een omslag doek. Een Bohemian outfit kan tevens niet zonder de nodige tassels en traditionele prints, door deze extra’s valt jouw outfit namelijk extra op. Een goede outfit in Bohemian stijl geeft je een relaxede en laid back vibe, perfect voor zowel loungen op de camping als lekker swingen bij jouw favoriete artiest. Doordat de style gekenmerkt wordt door los zittende kleding zal in ieder geval niks jou in de weg zitten tijdens het dansen!

The “not so serious”

Wil je niet teveel nadenken over je outfits op een festival maar toch iets lekker geks aandoen? Kijk dan eens naar boilersuits, het volwassen neefje van de oh zo comfortabele onesie. Tegenwoordig zijn ze vrij gemakkelijk te krijgen bij menig kledingzaak. Het grote voordeel hier is dat je maar een kledingstuk aanhebt, je hoeft dus nergens over na te denken, stap erin, rits hem dicht en je bent klaar om te gaan. En zowel voor mannen als vrouwen zijn varianten te koop met korte pijp onder de naam rompers, ideaal voor de echt zinderende festivals. Eigenlijk is het enige waar jij je zorgen om moet maken in een boilersuit een toilet bezoek, maar die zijn toch al nooit het hoogtepunt van een festival!